Presentació Utopias Digitales a l'Ateneu Candela (Terrassa)

Bones,

El passat mes de maig vam anar a presentar ‘Anartist’ a l’Ateneu Candela, a Terrassa. Ara des de l’Ateneu, la Mar m’ha escrit convidant-nos a una xerrada aquest dijous a les 19h que ens pot interessar.

Jo, tot i que tinc mil coses a fer, el dijous just el tinc bastant lliure i si organitzéssim un comando en principi m’apuntaria. Ja dieu. us comparteixo la convocatòria:

:computer:Des de l’Ateneu Candela i Communia.org us convidem a la presentació del llibre “Utopías digitales. Imaginar el fin del capitalismo”, un recull d’assajos que “se adentran en las infraestructuras que nos subyacen, la urgencia climática y la manera en que los territorios han sido roturados por la tecnología”.

La presentació anirà a càrrec de l’autor del llibre, periodista i investigador Ekaitz Cancela Rodríguez, que mantindrà un diàleg amb Arnau Monterde, soci del Candela que treballa al voltant de les tecnologies lliures, la democràcia i els drets digitals.

L’acte s’emmarca dins del Cercle de cultures de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.

:writing_hand:t3:Inscripcions: https://www.ateneucooperatiuvalles.org/presentacio-utopias-digitales/

:spiral_calendar:Dijous 26 d’octubre | 19h
:round_pushpin:Ateneu Candela (C/Montserrat 136, Terrassa)

2 Me gusta

Molt recomanable! El vam portar al febrer a Eivissa amb les Joirnades Desobedients de l’Associació Mal del Cap: Ezaitz Cancel·la » Mal del Cap Associació

1 me gusta

Merda, m’ha sortit una sessió a l’estudi per dijous a la tarda… Noooooooooo

A mi també m’agradaria, però no en tinc energies… :cry:

1 me gusta

Que guay! Jo aquesta setmana però també vaig una mica just de temps, gràcies per compartir-ho!

2 Me gusta